Witgoed reparatie Zoetermeer? Bel WSR Zoetermeer 06-24525842
15256
home,page,page-id-15256,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

WASMACHINE REPARATIE? VAATWASSER REPARATIE? WSR VOOR AL UW WITGOED REPARATIES IN ZOETERMEER

Witgoed reparatie Zoetermeer? Wasmachine reparatie Zoetermeer? Vaatwasser reparatie Zoetermeer? WSR Zoetermeer is gespecialiseerd in de reparaties van:  wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koel- en vriesapparatuur en verkoopt diverse onderdelen en stofzuigerbenodigdheden.wasmachine reparatie zoetermeer

Wij repareren van maandag t/m zaterdag aan huis in Zoetermeer en omgeving. Voor werkwijze klik hier.vaatwasser reparatie zoetermeer
 
Dus zoekt u een wasmachine reparatie Zoetermeer e.o.? Vaatwasser en witgoed reparaties in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op. Ook voor witgoed reparaties in Zoetermeer, vaatwasser reparaties in Zoetermeer en omgeving kunt u bij ons terecht! witgoed reparatie zoetermeer

 

Witgoed reparatie Zoetermeer

 
Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van witgoed zoals elektrisch groothuishoudelijk apparatuur. Onder groothuishoudelijke apparatuur worden bijvoorbeeld koelkasten, diepvriezers, wasmachines, vaatwassers en droogtrommels verstaan. Onze mobiele witgoed reparateur rijdt in een bestelwagen vol gereedschap en apparatuur naar de klant en heeft vrijwel altijd vervangende onderdelen op voorraad en kan direct herstelwerkzaamheden uitvoeren.
 

Wasmachine reparatie Zoetermeer

 
Een wasmachine heeft veel bewegende delen waardoor er altijd een onderdeel kapot kan gaan. Wij kunnen dit in bijna alle gevallen repareren. Er zijn wasmachines met een vaste trommel en wasmachines met een bewegende trommel. Door het sop te “roeren” bij een wasmachine met een vaste trommel wordt de kleding in beweging gebracht. Er zijn ook wasmachines waarbij de trommel beweegt die ervoor zorgt dat de kleding in beweging komt zodat het sop vermengt. Ervaart u een probleem met uw wasmachine? Misschien stinkt uw wasmachine of opent de deur niet meer? We zien ook vaak dat er lichtjes blijven branden en dat de wasmachine water lekt en veel lawaai maakt. Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine in een mum van tijd weer naar behoren werkt.
 

Vaatwasser reparatie Zoetermeer

 
Het merendeel van de vaatwassers voor thuisgebruik hebben twee uitschuifbare rekken, waar de afwas ingezet kan worden. Onder of boven elk van deze rekken is een draaiende sproeier bevestigd die heet water spuit, en daarmee de vaat reinigt. Een moderne vaatwasser kan een volledige afwas in ongeveer anderhalf uur schoon en droog maken. We zien regelmatig dat vaatwassers water lekken, of dat de vaatwasser niet meer pompt. Ook komt het voor dat de deur niet meer open of dicht gaat, en dat er een rubber kapot is, dat de afwas niet meer schoon uit de vaatwasser komt, en dat de vaatwassers een vervelend geluid maakt. Dit zijn voor ons bekende symptomen voor kapotte vaatwassers die we snel en accuraat kunnen repareren.
 

Een witgoed reparatie afspraak maken?
Hoe gaat dan in zijn werk?

 

1. Witgoed reparatie afspraak maken

Onze vriendelijke witgoed monteur staan u telefonisch te woord en maakt een afspraak op een tijd en datum dat het u schikt.
 

2. De witgoed monteur komt langs

De monteur komt bij u thuis langs en stelt de storingsdiagnose vast. Het vaststellen van het probleem aan uw witgoed is meestal binnen een paar minuten bekend.
 

3. Monteur begint aan de reparatie

Na het vaststellen van de storing kan de monteur u vertellen wat het repareren van uw witgoed apparatuur zal gaan kosten. Dit is vrijblijvend en mocht u hiermee akkoord gaan, dan begint de monteur met het repareren.
 

Nu bellen: 06-24525842

De monteurs van Witgoed reparatie Zoetermeer WSR zijn gediplomeerd. Om hun kennis actueel te houden, volgen zij regelmatig trainingen. Tevens beschikt de monteur over de laatste programeer- en uitleesapparatuur.

Betalingen voor het herstellen van de apparatuur dienen altijd gelijk voldaan te worden. Dit kan contant of via de mobiele pin gedaan worden.

Binnenkort vindt u hier handige tips voor het onderhoud van uw witgoed apparatuur.

wasmachine reparatie zoetermeer, witgoed reparatie zoetermeer, vaatwasser reparatie zoetermeer, wasmachine monteu, wasmachine reparatie, witgoed reparatie, vaatwasser reparatie

WERKGEBIED

070-3096167 of
06-24525842

wasmachine reparatie bericht versturen via Whatsapp mag ook!

 

Dagelijks open van 8:00 tot 18:00, zaterdag van 8:00 tot 16:30.

 

Link partners

schadeauto inkoop
woningontruiming

100%

Tevredenheid

100%

Vakmanschap

100%

Eerlijke prijzen

ENKELE REACTIES VAN KLANTEN

Direct contact

Laat uw contact gegevens achter en wij bellen of e-mailen u zo spoedig mogelijk terug, binnen 2 uur tijdens kantooruren.