Reparaties - Witgoed reparatie Zoetermeer
Wasmachine reparatie Zoetermeer? Witgoed reparatie Zoetermeer? Ontdek wat WSR voor u kan betekenen >>>
wasmachine reparatie zoetermeer, witgoed reparatie zoetemeer
15342
page,page-id-15342,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
vaatwasser reparatie zoetermeer

Reparaties

Wij repareren alle witgoedapparatuur bij u aan huis en geven vooraf een prijsopgave van de eventuele reparatiekosten. Een monteurbezoek bedraagt €50 inclusief, daarna bepaalt u zelf na een prijsopgave van de monteur of de reparatie uitgevoerd dient te worden. Indien de kosten te hoog worden voor reparatie word alleen de €50 berekend ongeacht de tijd van het onderzoek. Deze kosten kunt u eventueel bij aanschaf van een nieuwe machine bij een aantal witgoed zaken voor een gedeelte verrekend krijgen.

Wanneer er een akkoord is voor reparatie word deze in de meeste gevallen gelijk uitgevoerd, mocht het zo zijn dat het onderdeel niet op voorraad is dan word er voor het plaatsen van het onderdeel een nieuwe afspraak gemaakt. Uiteraard word er dan niet nog een keer voorrijden gerekend. Het arbeidsloon is €15,00 voor elke 15 minuten.

Tevens is het mogelijk om uw witgoedapparaat na telefonisch overleg bij ons op de werkplaats te brengen. Hiervoor wordt een onderzoeksbedrag in rekening gebracht van €15,00 en dient van te voren te worden betaald. Uw witgoedapparaat wordt vervolgens door één van onze monteurs nagekeken en u ontvangt vervolgens telefonisch een prijsopgave. U kunt dan zelf bepalen of de reparatie uitgevoerd dient te worden.

Service garantie

Wij bieden op al onze reparaties altijd een garantie van drie maanden. Mocht er binnen die periode een defect aan het gerepareerde of vervangen onderdeel plaatsvinden, wordt deze onder garantie wederom gerepareerd dan wel vervangen. Uiteraard geldt dit niet wanneer het onderdeel defect is gegaan door een fout of ondeskundig gebruik van de eindgebruiker.

780

klanten

997

Kopjes koffie

4663

Uitgevoerde reparaties!

Monteur

DENNIS DE REUS

“Klanttevredenheid staat bij ons voorop!”