vaatwasser reparatie zoetermeer

Reparaties

Reparaties

Wij repareren alle witgoedapparatuur bij u aan huis en geven vooraf een prijsopgave van de eventuele reparatiekosten. Een monteurbezoek bedraagt €60 inclusief, daarna bepaalt u zelf na een prijsopgave van de monteur of de reparatie uitgevoerd dient te worden. Indien de kosten te hoog worden voor reparatie word alleen de €60 berekend ongeacht de tijd van het onderzoek.

Wanneer er een akkoord is voor reparatie word deze in de meeste gevallen gelijk uitgevoerd, mocht het zo zijn dat het onderdeel niet op voorraad is dan word er voor het plaatsen van het onderdeel een nieuwe afspraak gemaakt. Uiteraard word er dan niet nog een keer voorrijden gerekend. Het arbeidsloon is €17,50 voor elke 15 minuten.

Wasmachine reparatie? Witgoed reparatie? Wij repareren in de volgende gebieden: Den Haag, Rijswijk, Delft, Westland, Voorburg, Wassenaar, Leidschendam, Voorschoten, Nootdorp, Pijnacker.

Service garantie

Wij bieden op al onze reparaties altijd een garantie van drie maanden. Mocht er binnen die periode een defect aan het gerepareerde of vervangen onderdeel plaatsvinden, wordt deze onder garantie wederom gerepareerd dan wel vervangen. Uiteraard geldt dit niet wanneer het onderdeel defect is gegaan door een fout of ondeskundig gebruik van de eindgebruiker.

780

klanten

997

Kopjes koffie

4663

Uitgevoerde reparaties!

Monteur

DENNIS DE REUS

“Klanttevredenheid staat bij ons voorop!”